06 286 212 72 esther@viteshealth.nl

Direct een afspraak maken

Bij mij is geen (massage) studie vooraf nodig om een massage te boeken. In het online boekingsprogramma kies je alleen de duur van jouw massagebehandeling. 

Hoe de behandeling eruit gaat zien en welke technieken ik ga gebruiken, hangt af van jouw reden waarom je een massage wilt boeken en bespreken we vooraf in een korte intake. Mijn massages zijn vaak een mix zijn van verschillende soorten massagetechnieken, passend bij jouw wensen. 

Om je een idee te geven om wat voor massagebehandelingen het kan gaan, vind je hieronder een aantal voorbeelden.

Zie ook hier voor mijn opleidingen en achtergrond. 

Direct een afspraak maken

Tarieven

Losse Massagebehandelingen

 • 30 min – € 27,50
 • 45 min – € 40,00
 • 60 min – € 55,00
 • 90 min – € 80,00
 • Kind massage vanaf 20 min – € 17,50

Rittenkaart

 • 300 min – € 265,00
 • 450 min – € 385,00
 • 600 min – € 510,00
 • 900 min – € 750,00

Massagebehandelingen

Rug- schouder- nekmassage

Een drukke kantoorbaan, verkeerde werkhouding of het uitvoeren van zware lichamelijke arbeid… Het speelt soms parten voor je rug, nek en schouders. Met een rug-, nek- en schoudermassage geniet je van een ontspannende massage waarbij de volle aandacht naar deze zones gaan. Met speciale massagetechnieken worden pijnlijke en stijve spieren los gemasseerd zodat je specifieke klachten snel verlicht worden

Zwangerschapsmassage

Wat is er fijner dan een heerlijke massage tijdens je zwangerschap. Door het toenemende gewicht en je veranderende houding wordt er ook van jouw spieren het nodige gevraagd. Een zwangerschapsmassage is een zachte massage met accent op ontspanning en het stimuleren van de doorbloeding in de spieren die nu meer worden belast

Sportmassage

Al ben je nog zo’n sportfanaat en stretch je nog zo netjes na een work-out, soms ontkom je helaas niet aan spierpijn. Je ledematen, spieren en gewrichten hebben het na een fysieke belasting zwaar te verduren. Met een sportmassage ligt het accent op het bevorderen van de bloedcirculatie en het verminderen van ontstekingen in het lichaam. Bij sportmassage wordt stevig gemasseerd, waarbij bindweefsel wordt losgemaakt en knopen uit je spieren worden gehaald.

Ontspanningsmassage/ wellnessmassage

Droom even weg en ontspan van top tot teen dankzij deze lichaamsmassage. Deze kalmerende massage is bedoeld om lichaam en geest tot rust te brengen en bestaat uit een mix van zachte strijkbewegingen, het opwarmen en losmaken van de spieren en het uitoefenen van druk op strategische plaatsen.
Ook stimuleert deze massage je bloedcirculatie en lymfesysteem en worden gifstoffen afgevoerd. Het wordt vooral toegepast als een volledige lichaamsmassage.

ayurvedische massage

Wanneer je meer wilt dan enkel een massage tegen pijntjes en kwalen, dan is een Ayurvedische massage echt iets voor jou. Dit Indiase ritueel gaat duizenden jaren terug in de tijd en pakt de gezondheid aan op een holistische manier. De filosofie van de Ayurvedische massage draait om het creëren van rust en harmonie in het lichaam door middel van het herstellen van het evenwicht in verschillende energiekanalen, ook wel chakra’s genoemd. Door deze massage voel je je rustiger en evenwichtiger.

therapeutische massage

Wanneer je last van stress, chronische pijn of spanning hebt, kan een therapeutische massage helpen om dit te verminderen. Of het nu alleen een rug-, nek en schoudermassage is of een volledige lichaamsmassage. Na één of meerdere sessies van deze therapeutische massage zullen je klachten een stuk minder zijn en ben je weer helemaal ontspannen.

Bindweefselmassage

Als je aan de slag wilt gaan om je lichaam te detoxen, past deze massage er ook helemaal bij. Afvalstoffen die je lichaam namelijk bij een te veel aan toxines niet kan opruimen, worden weggestopt in je vetweefsel. Met deze detox-bindweefselmassage detox je je lichaam dus nog meer. Het pakt de afvalstoffen aan die in deze vetcellen zijn opgeslagen. Ook te combineren met lever ondersteunende en ontgiftende supplementen. 

DETOX RELAX massage

Bezig zijn met detox/ontgifting en een ontspanning halen. Met deze mooie combi kan dat allebei.
Te boeken vanaf 60 min.

Manuele Lymfedrainage massage

Lymfedrainage is een zachte massage op de huid en het onderhuidse bindweefsel die
 • de afvoer van afvalstoffen en vocht verbetert
 • de aanmaak van nieuwe lymfevaatjes stimuleert

Een lymfedrainage massage past bij problemen met het afvoeren van vocht bij zwellingen die het gevolg zijn van: Oedeem, beschadigd lymfestelsel, slechte circulatie, rusteloze benen, overbelasting van spieren, tekort aan lichaamsbeweging, stuwingsklachten icm zwangerschap.

Maar het past ook goed bij herstel en ontspanning zoals antistress, activeren van het immuunsysteem, bevorderen van wondgenezing, hoofdpijn, chronische eczeem, ADHD, 

 

Massage en reuma

Het ziekteproces zelf is niet te beinvloeden door een massagetherapeut. Echter, de gevolgen van deze ziekte (pijn/ stijfheid) zijn door de massagetherapeut wel beinvloedbaar. Het doel van deze behandeling is:

 • ontspanning
 • afname van pijn 
 • afname spierspanning
 • behouden gewrichtsmobiliteit
 • preventie van dwangstanden van een gewricht of lichaamsdeel.

Direct een afspraak maken