Selecteer een pagina

Sportmassage

Met een sportmassage ligt het accent op het bevorderen van de bloedcirculatie en het verminderen van ontstekingen in het lichaam. Bij sportmassage wordt stevig gemasseerd, waarbij bindweefsel wordt losgemaakt en knopen uit je spieren worden gehaald.

RUG Schouder Nek

Een drukke kantoorbaan, verkeerde werkhouding, thuiswerken of het uitvoeren van lichamelijke arbeid. Met een rug- schouder- nekmassage geniet je van een ontspannende massage waarbij de volle aandacht naar deze zones gaan. Pijnlijke en stijve spieren worden los gemasseerd.

Ontspannings massage

Droom even weg en ontpan van top tot teen dankzij deze lichaamsmassage. Deze kalmerende massage is bedoeld om lichaam en geest tot rust te brengen en bestaat uit een mix van zachte strijkbewegingen, het opwarmen en losmaken van de spieren en het uitoefenen van druk op strategische plaatsen. Ook stimuleert deze massage je bloedcirculatie en lyfesysteem en worden gifstoffen afgevoerd.

Detox massage

Als je aan de slag wilt gaan om je lichaam te detoxen, past deze massage er ook helemaal bij. Afvalstoffen die je lichaam namelijk bij een te veel aan toxines niet kan opruimen, worden weggestopt in je vetweefsel. Met deze detox-bindweefselmassage detox je je lichaam dus nog meer. Het pakt de afvalstoffen aan die in deze vetcellen zijn opgeslagen. Ook te combineren met lever ondersteunende en ontgiftende supplementen.

Detox Relax Massage
Bezig zijn met detox/ontgifting en een ontspanning halen. Met deze mooie combi kan dat allebei.
Te boeken vanaf 60 min.
Zwangerschaps massage

Wat is er fijner dan een heerlijke massage tijdens je zwangerschap. Door het toenemende gewicht en je veranderende houding wordt er ook van jouw spieren het nodige gevraagd. Een zwangerschapsmassage is een zachte massage met accent op ontspanning en het stimuleren van de doorbloeding in de spieren die nu meer worden belast.

LYMFEDRAINAGE MASSAGE
Manuele lymfedrainage is een zachte massage op de huid en het onderhuidse bindweefsel die de afvoer van afvalstoffen en vocht verbetert en de aanmaak van nieuwe lymfevaatjes stimuleert.

Een lymfedrainage massage past bij problemen met het afvoeren van vocht bij zwellingen die het gevolg zijn van: Oedeem, beschadigd lymfestelsel, slechte circulatie, rusteloze benen, overbelasting van spieren, tekort aan lichaamsbeweging, stuwingsklachten icm zwangerschap.

Maar het past ook goed bij herstel en ontspanning zoals antistress, activeren van het immuunsysteem, bevorderen van wondgenezing, hoofdpijn, chronische eczeem en ADHD.

Deep tissue/ bindweefsel massage

Een deep tissue massage is een krachtige en stevige massage die zich richt op de diepere lagen van de spieren om diepe verklevingen te verhelpen. Deze verklevingen kunnen pijn en ontstekingen veroorzaken en kunnen bovendien zorgen voor belemmering tijdens het bewegen.